Elintarvikkeiden säteilytyksen osoittamismenetelmien kehittäminen : yhteenveto |
Anna-Maija Sjöberg
| 1991, 19 | 1991 | |
Tavanomaisesti ja luonnonmukaisesti viljellyn ruokaperunan laatu ja hinta Hämeen läänissä |
Pirkko Kostamo
| 1991, 13 | 1991 | |
Jauhelihan laatu Kuopion läänissä 1990 |
Paula Hyvönen
| 1991, 12 | 1991 | |
Elintarvikeviraston valvomien liha-alan laitosten elintarvikehygieeniset olosuhteet |
Riitta Mustonen
| 1991, 7 | 1991 | |
Elintarvikkeiden sisällön määrän valvonta |
Asko Toivonen
| 1991, 6 | 1991 | |
Elintarvikeviraston palvelukuva elintarvikevalvontaa suorittavien viranomaisten keskuudessa |
Auli Suojanen
| 1991, 5 | 1991 | |
Selvityksiä lihavalmisteiden laadusta |
Eeva Fieandt
| 1991, 4 | 1991 | |
Selvitys nestemäisten maitotuotteiden hygieenisistä olosuhteista kaupanpidon ja jakelukuljetuksen aikana |
Osmo Myllykangas
| 1991, 3 | 1991 | |
Jauhelihan ja jauhetun maksan laatu ; Leikkele- ja ruokamakkaroiden koostumus ; Marinoitujen kokolihavalmisteiden vesi- ja suolapitoisuus |
Eeva Fieandt
| 1991, 1 | 1991 | |
Suurtalouksien hygieniatason selvittäminen |
Johanna Takkinen
| 4 | 1991 | |
Viipaloitujen lihavalmisteiden myyntiaika, ikä ostohetkellä ja laatu viimeisenä myyntipäivänä ; Marinoitujen ja maustettujen kypsentämättömien kokolihavalmisteiden myyntiaika |
Eeva Fieandt
| 3 | 1991 | |
Vieraiden aineiden valvonnan tarpeen arviointi Kuopion läänissä |
Teija Pelkonen-Meklin
| 1 | 1991 | |