Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
---|---|---|---|
2017 | Vaihtoehdot lihalle, Nyhtökaura, härkis, mifu ja muut | Minerva | |
2016 | Grillimestarin kasvisherkut | Minerva | |
2016 | eKokki Ammattitaidon perusteet | PeDaTa Oy | |
2014 | Ravintolakokin käsikirja | Sanoma Pro | |
2014 | Kylmät kalaherkut | Otava | |
2012 | Kesän grilliherkut | Otava | |
2012 | Sienet ja sieniherkut | Otava | |
2011 | Molekyyli sopassa | Wsoypro | |
2011 | Riistakokki : hirvestä metsäkauriiseen | Otava | |
2011 | Riistakokki - Hirvestä metsäkauriiseen | Otava | |
2010 | Suomalaiset kalaherkut | Otava | |
2009 | Savustuskirja | Otava | |
2007 | Ravintolakokista mestariksi | WSOY | |
2003 | Mikä soppa! : Helsingin palvelualojen oppilaitoksen 100-vuotisjuhlakirja | Helsingin kaupunki |
keittokirjat.
grilliruoat, hirvenliha, hirvi, hirvieläimet, kala, kalaruoat, kasviproteiinit, kasviproteiinivalmisteet, kasvisproteiinivalmisteet, kasvisruoat, käsittely, liha, liharuoat, myrkkysienet, riista, riistaruoat, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokaohjeet, ruokasienet, savustus, sienestys, sienet, sieniruoat.