Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
---|---|---|---|
1997 | Yritystoiminta hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | Talousneuvonta Timo Hallamaa & co | |
1995 | Otavan viiniopas | Otava | |
1994 | Jätteiden syntypaikkalajittelun ja hyötykäytön suunnittelu- ja mitoitusperusteet | Suomen kuntaliitto | |
1993 | Yritystoiminta hotelli- ja ravintola-alalla | Talousneuvonta Timo Hallamaa & co | |
1992 | Ravintolapalvelu | Restamark | |
1989 | Tilaustarjoilu | Valtion painatuskeskus | |
1989 | Pieni viinikirja | Karisto | |
1988 | Myyn juomia | Tietosanoma OY | |
1986 | Kotibaari | WSOY | |
1985 | Kun mennään ravintolaan | Ravintoloitsijain liiton kustannus | |
1982 | Baarimestari | Weilin + Göös | |
1982 | Juomatavaraoppi. 3 | Opekon | |
1979 | Juomatavaraoppi. 1 | Opekon | |
1979 | Juomatavaraoppi. 4 | Opekon | |
1978 | Tarjoiluoppi. 2 | Ravintoloitsijain liiton kustannus | |
1978 | Tarjoiluoppi. 3, Tilaustarjoilu | Ravintoloitsijain liiton kustannus | |
1978 | Ruokalistaopas | Ravintoloitsijain liiton kustannus | |
1976 | Tarjoiluoppi. 1 | Ravintoloitsijain liiton kustannus | |
1975 | Ruoanvalmistus ravintolan salissa | Opekon | |
1974 | Juomatavaraoppi. 2 | Helsingin mielenterveystyöntekijät JHL 580 : Julkisen alan opinto- ja lomatoimintasäätiö JOL |
alkoholijuomat, elintarvikkeet, grupper, hyvinvointi, hälsobeteende, hälsokommunikation, juomat, kokemukset, konsumenter, kuluttajakäyttäytyminen, kuluttajat, maku, markkinointiviestintä, marknadskommunikation, merkitykset, mielikuvat, ruoka, ryhmät, terveellisyys, terveyden edistäminen, terveys, terveyskäyttäytyminen, terveystieto, terveysvaikutukset, vaikuttavuus.
Tietoniekat |